Värmen denna vecka har blivit mer och mer. 3 aktiviteter har genomförts denna vecka.
Så kul att det är många som deltar och trivs i gemenskapen.

Tisdagen (15/6) blev det en en promenad i Kjula, 10 st personer samlades vid Kjula kyrka som är värd att besöka. Här finns bl.a en orgel från 1000-talet.
Promenaden gick upp på Kjulaåsen och till Sofiebergskullen där det på våren finns massor av backsippor att beskåda. Denna tid lite andra växter som bl.a backtimjan, backnejlika, kattfot och brudbröd. Efter denna tur blev det fika och mingel hos en medlem i hennes trädgård 🍰☕️

Torsdag (17/6) em samlades 8 st i den vackra Rothoffsparken. Växter och blommor finns en hel del att beskåda. Trevlig eftermiddag med fika förstås.

Torsdag (17/6) kväll samlades ett gäng, historiska klubben, ca 10 st för att besöka Borgåsund, Strömsholms slott och en tur till Kolbäck.
Gruppen har läst digitalt svensk historia ända sen januari och nu när restriktionerna lättat något passar man på att besöka olika platser.
Ta hand om er nu i helgen och tänk på att dricka mycket vatten och skydda er mot solen ☀️ Det varnas för höga temperaturen som vi redan känt av idag.