”En fin dag att fira nationaldagen och Verdandi Eskilstunas årsmöte. En liten förening men nog så viktig. Vi arbetar med kamratstödjande verksamhet och i stor del också med att bryta den ofrivilliga ensamheten och isoleringen hos människor.
Våra aktiviteter är planerade för att något skall passa alla och att alla skall ha möjlighet både fysiskt och ekonomiskt att kunna delta.
Vi har nu under våren en satsning med medlemsvärvning. Blir du nyfiken och vill bli medlem, kontakta mig. Medlemsavgiften 100:-/år”

Idag 6juni hade Verdandi Eskilstuna sitt årsmöte hemma hos Rytterström i trädgården. En härlig solig och varm eftermiddag där nästan 49 personer deltog.
Innan årsmötets öppnande spelade Rytterströms trio med Hasse, Björn och Bettan. Trivsam start 🌺 när medlemmarna började komma.
I samband med mötets öppnande invigde vi den nya scenen som byggts upp av bandet själva och vi tackade våra fina vänner i Rytterströms för det goda samarbetet vi har. Bandet klipptes och poff, där flög bubblets (pommac) kork iväg. ”Nu kör vi på”
Årsmötet genomfördes sedvanligt och inga oklarheter dök upp. Styrelsen omvaldes med enhälligt förtroende från medlemmarna.
Inbjuden gäst, distriktets ordförande Karin Johansson berättade lite om Verdandi i stort.
Efter mötet blev det smörgåstårta, fika med äppelkaka, lotteri och så mera härlig musik och sång av Rytterströms trio ett par timmar 🎶 Styrelsen tackar för fortsatt förtroende och hoppas vi ses mycket under sommaren vid alla planerade aktiviteter.
Nytt program för juli och augusti kommer inom kort. 🌼☀️
Tack för en härlig dag i fin anda med gemenskap och värme.
Styrelsen genom Gunilla